msnemizden bir kurban seçiyoruz bu kurban size çok güvenen biri olmalı veya da herkezin üzerinde deneyin %75 hack yaparsınız...kurbanımızı seçiyoruz ve selam naber falan diye muhabbeti başlatıyoruz.daha sonrada diyoriz ki sana güvenebilirmiyim karşıdakide evet güvenebilirsin dediği zaman bizde o zaman deriz ki ben msn şifremi değiştirecem fakat mailimde sorun var maili size yönlendirsem sizde maili açıp içindeki linki bana gönderirmisin dediğiniz anda kurban kabul eder büyük ölçüde daha sonra Windows Live Messenger'e girerek parolamı unuttum deriz ve tıklarız karşımıza çıkan sayfaya kurbanın mailini yazarız ve aşağıdaki simgeleride yazar tamam deriz sonra karşımıza iki seçenek çıkar bu seçeneklerden biri gizli yanıtı bularak ki bu zor olan diğeri ise şifre değiştirme yönergeleri e-postama gönder seçeneğini tıklarız ve kurbanın maili çıkar seçeriz ve tamam deriz mail karşı tarafa gitmiştir...30 saniye geçince kurbana bir titreşim göndeririz ve mail geldimi deriz gelmedi derse birazdan gelir der bir 20 saniye daha bekleriz yine sorarız %99.9 mail gelmiştir.maili açıp içindeki linki bana yollarmısın deriz yolladığın an linke tıklarız ve karşımıza çıkan pencerede kurbanın mailini yazarız sonra aşağıya geçeriz ve dilediğimiz şifreyi koyarız ve msnesine sonra e-postasını açarız kimlik bilgisi seçeneğini seçeriz ve gizli yanıtı değiştiririz ve iş burada bitmiştir...